"); tmp.close(); image_popup.focus(); return false; } //]]>

Steeds weer vergeet ik het. Om even gaatjes te maken in een ton die in mijn tuin staat. Al een half jaar staat het ding vol met water omdat er geen drainagegaten zijn. En toch zijn er plantjes die blijven groeien. Deze munt bijvoorbeeld. Al een half jaar staat hij tot zijn nek in het water en toch blijft hij het doen. Mischien toch het water maar laten waar het is ?

munt

6 reacties op “28 Februari, ochtend”

 1. Als het zulke foto’s oplevert ? Gewoon zo laten..

 2. Met al die regen van de laatste tijd is er denk ik wel regelmatig verse aanvoer. Anders zou het water maar gaan stinken. Je zou er een drainageslang met gaatjes naar de tuin aan kunnen monteren, met evt. een afsluiter om het ‘sproeien’ tijdelijk te kunnen stoppen.

 3. Munt houdt van water,
  doe het maar eens in de thee, lekker fris.
  mvg.
  fvn.

 4. Laat de munt daar lekker staan zou ik zeggen want het kan ontzettend enorm woekeren…. (zeg ik uit ervaring)

 5. IK ben niet zo’n kenner maar mijn gevoel zegt “gewoon zo laten”. Zolang dat het goed gaat nergens aan sleutelen. Hieraan zul je komende tijd een mooie plant hebben.
  Groet, Jan.

 6. Als je munt in je ton wilt, maak je geen gaatjes.

Geef hier je reactie....


:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: