"); tmp.close(); image_popup.focus(); return false; } //]]>

jongenoud

Vanmorgen nogmaals een hortensia. Margo schreef dat ze aan struiken met oude bloemen ook weer nieuwe bloemen zag bloeien. Bij mij is dat ook het geval. Het is maar 1 bloem maar door het contrast met haar oudere zusters knalt ze er uit.

7 reacties op “31 Augustus, ochtend”

  1. Bijzonder hoor! Gisteravond zag ik op een rotonde zelfs crocussen in bloei staan, ook al zo bizarre gewaarwording eind augustus!

  2. Mooie kleuren hoor!

  3. Steph ik zeg…. ga nog een keer terug
    crocus zonder bladeren oftewel de herfsttijlloos

  4. Inderdaad Ina, Steph heeft waarschijnlijk herfststijlloos gezien :lol: Op mijn oude log heb ik daar wel eens foto’s van geplaatst. Ik zal ook eens op gaan letten, kan ik weer wat nieuwe foto’s maken voor op mijn nieuwe log :mrgreen:

  5. Hahaha! Het is exact crocus! :mrgreen:

  6. Wat een mooie kleur, maar ook die herfstkleur van de foto van je vorige log vind ik mooi!

  7. […] ik mij eind augustus over een nieuwe hortensiabloem tussen alle oude bloemen, deze week verbaasde de struik mij opnieuw. Hij heeft het voorelkaar […]

Geef hier je reactie....


:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: