"); tmp.close(); image_popup.focus(); return false; } //]]>

Nee, nog geen uitleglogje over wat je er mee kunt doen in photoshop. Voor natuurfotografie is het niet zo interessant denk ik, maar wel om eens mee te spelen. Op de beurs liet men zien hoe je met de tool de ogen van een model recht kon zetten en groter maken en hoe je er vetrolletjes mee weg kon werken. In tutorials op het web wordt o.a. uitgelegt hoe je een dik hoofd wat smaller kunt maken en hoe je met de tool een logo op een wapperende vlag kunt zetten (quicktime filmpje)

Ik wilde de tool eens uitproberen op een foto van Xarak, maar bij het zoeken naar een goede foto kwam ik er achter dat ik meneer altijd met zijn ogen dicht fotografeer. Daarom heb ik maar een ander beestje genomen om eens te zien wat ik met de ogen kan doen.

kikker1

En met een beetje spelen krijg je zoiets als hieronder. Zoals gezegt, niet iets voor natuurfotografie, maar wel leuk om mee te spelen.

kikker2

6 reacties op “Liquify tool”

 1. Het lijkt me in ieder geval wel een tooltje waar je leuke foefjes mee uit kunt halen. Of je het op den duur veel gaat gebruiken vraag ik me af.
  Trouwens marmein, wat heb je de afgelopen dagen weer veel mooie foto’s in je berichten gezet. Vooral de foto onderweg gemaakt naar Sappemeer (een paar berichtjes geleden) vind ik subliem!

 2. Spelen met een tooltje is altijd leuk.
  Of de kikker het daarmee eens is,
  is de vraag :-)

 3. Euh… popeye? :smile:

 4. Dat is lachen :grin:
  toevallig had ik het net gisteren zelf opgezocht,
  wil je zo vriendelijk zijn een zelfportret te plaatsen, zodat we allemaal even kunnen oefenen en de beste krijgt dan een prijs …..
  mvg.
  fvn.

 5. Ik sluit me aan bij Frank!! :mrgreen: :mrgreen:

 6. Helaas, mijn beeltenis houdt het niet op de gevoelige plaat, maar als een van jullie een foto beschikbaar wil stellen…..

Geef hier je reactie....


:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: