"); tmp.close(); image_popup.focus(); return false; } //]]>

IMG 0835

Als je het weer nu zo ziet kun je je haast niet voorstellen dat het vanmorgen zo zonnig was. Xarak en ik hebben samen even lekker in het zonnetje gezeten. Ik met een cappuccino, hij op de tuintafel naast mij., zo af en toe opkijkend naar de overvliegende vogeltjes.

IMG 0857

4 reacties op “In het zonnetje”

  1. WOW.. mooie nieuwe layout zeg ! :mrgreen:

  2. Er gaat even iets mis met de layout, er wordt aan gewerkt :sad:

  3. Jammer, die heb ik net gemist! :mrgreen: :mrgreen:

  4. HEEE. jammer, ik vond ‘m erg mooi.. (maareh.. meestal krijg ik niet direct een reactie :wink: )

Geef hier je reactie....


:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: