"); tmp.close(); image_popup.focus(); return false; } //]]>

meeuw1
[exif=”wp-content/photos/meeuw1.jpg”]

Altijd wanneer ik vogels zo op het ijs zie staan krijg ik het een beetje koud. Ik weet dat zij geen last hebben van die kou, maar toch. Je zou maar met je blote voeten op het ijs gaan staan….

Even verderop was het een drukte van belang onder de wilg. De onderste takken van de wilg hebben het water een beetje open gehouden en is nu een heuze badplaats geworden voor de merels, spreeuwen en mussen. Helaas heb ik geen telelens om daar foto’s van te maken.

Hoe zou het trouwens zijn met het ijs hier in de buurt? Dat moet ik toch eens uit gaan zoeken. Mischien dat ik woensdagmiddag dan vrij neem om eens te kijken hoe schaatsen ook maar weer moet. Het is al weer een paar jaar geleden dat ik geschaatst heb.

meeuw2
[exif=”wp-content/photos/meeuw2.jpg”]

4 reacties op “30 December, ochtend”

 1. Moedig.. ik héb niet eens schaatsen meer..
  Maar moet zeggen, zou het ook graag weer eens doen, misschien volgend jaar..

 2. Hallo
  Ik wens jullie een goed en zeer gezond 2009,
  ook veel foto´s maken.
  Groetjes
  Fred

 3. Hallo Marjon. Gelukkig zijn er ook nog mensen die “werken” .

  Zie http://www.ijsverenigingwvf.nl/

 4. Aha, en ze gaan vandaag open zie ik. Zouden ze daar ook schaatsles geven?

  ps CollegaH: mijn nieuwe beeldschermen zijn vandaag binnengekomen.

Geef hier je reactie....


:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: