"); tmp.close(); image_popup.focus(); return false; } //]]>

groen
[exif=”wp-content/photos/groen.jpg”]

Jaren geleden kocht ik een betonnen zon/maan. Een wit betonnen ding dat wel snel groen zou worden en op zou gaan in het groen van de tuin. Tenminste, dat dacht ik. Maar het ding bleef stralend wit. Ik heb van alles geprobeerd. Aarde er op smeren, uit de zon hangen, yoghurt er op smeren……. Maar niets hielp en de zon leek mij met steeds meer leedvermaak aan te kijken.

Nu de zon een paar maanden in mijn nieuwe tuin op de grond staat, in afwachting van een definitieve plek, is hij eindelijk groen geworden. Nu nog een plek voor hem bedenken.

3 reacties op “28 Februari, ochtend”

  1. Ik doe juist mijn best de boel NIET groen te laten worden!

  2. Huh ? Ik heb een soort deja-vu gevoel ? Heb je al eens eerder vrij recent een foto van dit ding gepost ?

  3. Ik had een tijdje geleden inderdaad ook een betonnen zon op de foto gezet, alleen was dat weer een andere. Dat was eentje met handjes die mij grond leek aan te bieden.

Geef hier je reactie....


:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: