"); tmp.close(); image_popup.focus(); return false; } //]]>

vanachteren
[exif=”wp-content/photos/vanachteren.jpg”]

Het blijven eigenaardige beestjes, die waterjuffers (in dit geval de houtpantserjuffer). Vanaf welke kant je ze bekijkt, ze lijken pupillen op de grote bolle ogen van hun te hebben. Zelfs van achteren.

8 reacties op “Van achteren”

 1. God, hoe krijg je het voor elkaar!? Wat een ogen inderdaad, alsof hij je achterom aankijkt. Ik moest nog aan je denken vanochtend op weg naar het werk. Overal glinsterden de druppels me tegemoet. Zonnetje scheen en mooie blauwe lucht met mooie witte wattige wolken. Ik had er wel wat voor over gehad de natuur in te gaan met m’n camera in plaats van te werken. Heb jij nog iets ondernomen?

 2. Een schitterende opname, heel origineel.

 3. Ik ben vandaag aan het klussen geweest. Een beetje krabben aan de trap, boodschappen doen, wasje draaien, de electriciteit in de slaapkamer aanleggen, een beetje stofzuigen, dweilen….. je kent het wel.

 4. Niet eens op druppeljacht geweest?????

 5. de druppels waren met de harde wind snel verdwenen

 6. Mooie opame Marjolein !

 7. Wauw, dat is prachtig.
  Groet
  Fred

 8. Wat een ontzettend goeie foto- al die facetjes ook zo scherp…helemaal top!

Geef hier je reactie....


:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: