"); tmp.close(); image_popup.focus(); return false; } //]]>

IMG 9373 copy

Afgelopen vrijdag was ik even naar de Vreugderijkerwaard gefietst om naar de prachtige luchten te kijken. Hier en daar scharrelden nog groepjes ganzen rond, zo ook dit groepje ganzen. Wilde ganzen met een witte, zou het mogelijk zijn? Zou dit de groep van Nils Holgersson zijn?

Ik kwam een beetje dichterbij, even kijken of Nils op de nek van de witte ganzerik zat. Maar helaas, ik kwam iets te dicht bij en de ganzen vlogen op naar een veiliger plek. Jammer. Wel een mooi gezicht trouwens.

IMG 9377 copy 1

IMG 9382 copy

IMG 9390 copy

3 reacties op “28 Februari, ochtend”

  1. Een jaar geleden heb ik dat ook gezien. Een groep wilde ganzen met één witte ertussen en ik had dezelfde Niels Holgerson associatie.

  2. De onderste foto vind ik het mooist, mn de witte gans.

  3. schitterende foto’s!

Geef hier je reactie....


:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: