"); tmp.close(); image_popup.focus(); return false; } //]]>

IMG 0706 copy

Voor de meeste mensen is het onkruid. Ook voor mij, wanneer ze in mijn tuintje staan verwijder ik ze. Ze zien er wat grof en plomp uit tot dat je er met een macrolens boven op gaat zitten. Dan zie je ineens dat de meeldraden van de paardenbloem mooie krulletjes maakt. En dat de insecten de bloem weten te waarderen.

IMG 0767 copy

4 reacties op “26 April, ochtend”

  1. Ik vind dit nou een typisch voorbeeld alledaagse, kleurloze dertien in een dozijn foto’s! ;)

    (Je weet wel beter hè, ik vind dit een prachtig voorbeeld van macrofotografie! :-D )

  2. Wat een prachtig mooie foto’s..

  3. Niet te geloven!! 8-O :-D Nooit geweten, wat enig! :-D

  4. Mooie foto’s Ik heb even wat ‘geleend’ voor mijn paardenbloem log. Uiteraard je naam vermeld

Geef hier je reactie....


:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: