"); tmp.close(); image_popup.focus(); return false; } //]]>

IMG 5295 copy

Het is alweer een kleine twee weken geleden dat ik deze foto maakte, in het Engelse werk stond het toen vol met deze prachtige bosannemoontjes. Nu zijn ze alweer verdwenen denk ik.

Het is tijdens de lente altijd al goed opletten om de opeenvolgende bloei van de verschillende bloemen te zien, maar met de hitte van de laatste dagen is het nauwelijks meer bij te benen. De seringen staan vol in bloei, net als de kastanjebomen. En ik zag zowaar al een eerste klaproos, jammer genoeg in de berm van de snelweg, dus geen foto helaas.

2 reacties op “25 April, maandag”

  1. Lief, die bosannemoontjes. Ik heb ze hier in de tuin. Fijne Pasen.

  2. Ja, het ziet overal geel van het koolzaad en ik kijk ook uit naar de eerste klaproos! Ik zag ook al de prachtige bloemen van de kastanje. Het gaat inderdaad erg snel nu!
    Mooi teer bloempje!

Geef hier je reactie....


:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: