"); tmp.close(); image_popup.focus(); return false; } //]]>

IMG 5595 copy 1

Ineens zag ik haar vliegen, een slanke, rode waterjuffer. Mijn vijver, die smachtend ligt te wachten op libellen, waterjuffers en salamanders, liet ze links liggen. De nog steeds bruine beukenhaag vond ze veel aantrekkelijker. Ik ben even naar binnen gelopen om de camera te pakken en ging er eigenlijk van uit dat ik tussen al dat bruin het kleine beestje niet weer zou kunnen vinden, maar ik had geluk. Na een tijdje turen vond mijn oog toch het streepje rood. En ziedaar, mijn eerste waterjuffer van 2011.

3 reacties op “26 April, dinsdag”

  1. Tja dan kun je ze de vijver wel inkijken denk ik zo :) dat komt allemaal vast wel voor elkaar!
    Ik had gisteren ook de eerste van het seizoen te pakken, was een azuurjuffer.

  2. Aha, een debutante! Nou maar hopen dat ze jouw vijver ook een lekker plekje vinden. Het moet nou echt eens gaan regenen, alles begint stoffig te worden, zelfs buiten!

  3. Ook mooi!
    Gewoon rustig blijven, komt vanzelf ook in de vijver straks.

Geef hier je reactie....


:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: