"); tmp.close(); image_popup.focus(); return false; } //]]>

IMG 5627 copy

Al een tijdje zag ik de wonderlijke knoppen van de korenbloemen steeds groter worden. Gisteren besloot ik daar een foto van te maken, maar tijdens het fotograferen werd ik een beetje afgeleid. Twee knopen bleken al open te zijn, en aan een daarvan was een pluisje van de paardenbloem blijven hangen. Niet echt een welkome gast in mijn tuin maar wel leuk voor een foto.

Net toen ik verder wilde gaan met de knoppen kwam er ineens een oranje bolletje door mijn zoekerbeeld vliegen. Vlak voor mijn neus werd de korenbloem bezocht door een hommel.

IMG 5630 copy

4 reacties op “29 April, vrijdag”

  1. Helemaal jaren zestig qua kleur, die tweede foto, en zo mooi!!

  2. Mooi en mega-mazzel !

  3. Mooi gezien en mazzel inderdaad die hommel! :-)

  4. Leuk, en wat een bof! :)

Geef hier je reactie....


:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: