"); tmp.close(); image_popup.focus(); return false; } //]]>

IMG 0052 copy

In mijn kruiwagen woont zo af en toe een spin. Een klein spinnetje met een wat afgeplat achterlijf. Voor dat ik hem er uit ging gooien heb ik even de camera gepakt. Pas toen ik door de lens naar het beestje keek zag ik hoe groot zijn ogen zijn (in verhouding tot zijn lijfje dan.

2 reacties op “23 Juni, donderdag”

  1. Hallo Marmein,
    Mooie opname!
    Hij mag dan klein zijn, zo ziet hij er bijna uit als een vogelspin. Die glimmende ronde oogjes maken weer veel goed. Zijn kleuren passen precies bij jouw kruiwagen – of het zand erin.
    Groet, Anita

  2. Wow this is magnificent. Gorgeous details.

Geef hier je reactie....


:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: