"); tmp.close(); image_popup.focus(); return false; } //]]>

 MG 7567 copy

Wat was het gisteren heerlijk weer. Ik kon nog mooi wat plankjes beitsen waarvan ik een koude bak ga maken, op de moestuin onkruid weghalen tussen de aardbeien en de knoflookplantjes, en voor het huis heerlijk in het zonnetje een cappuccino drinken. De hortensia Annabel werd door het middagzonnetje nog even in het gouden licht gezet. De bollen zijn bezaaid met ragfijne transparante bloemetjes. Het is echt een plant waar ik het hele jaar van kan genieten.

1 reactie op “29 Januari, goud”

 1. Marmein
  wat je ook fotografeert
  het zijn voor mij allemaal toppers
  ook de opengaande tulp
  wie weet kan ik nog bij jou in de leer
  groetjes Lisa

Geef hier je reactie....


:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: