"); tmp.close(); image_popup.focus(); return false; } //]]>

 MG 9173 4 5 tonemapped copy

Gisteravond ben ik met de fotoclub naar de kermis geweest, nou ja, club…. we waren met z’n tweetjes, maar we hebben ons prima vermaakt. Het was een kleine kermis maar er was genoeg om fototechnisch mee te spelen. Op de draaimolen heb ik geoefend met hdr, en bij de botsautootjes hebben we gespeeld met het draaien aan de lens terwijl we een foto maakten.

 MG 9204 copy

 

2 reacties op “30 Maart, kleurrijk”

  1. Wow, die tweede is heel erg mooi.

    Zit zelf nu in Duitsland, dus kon er gisteravond niet bij zijn. Ben dinsdagavond zelf heel even gegaan, maar ze gingen toen bijna sluiten. Mijn “opbrengst”: http://vannuil.com/blog/fairground-attraction

    Tot Dinsdag.

  2. Wat een schreeuwerige kleuren. Ik hou meer van je natuurfoto’s!

Geef hier je reactie....


:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: