"); tmp.close(); image_popup.focus(); return false; } //]]>

 MG 7710 kopie

Gisteren was het mistig en wit, mij leek het een goed idee om naar een zandverstuiving met wonderlijke bomen te gaan. Als die bomen uit de witte mist in een witte wereld zouden opdoemen zou dat vast een mooie foto worden. Maar eenmaal de IJssel over bleek dat de mist alleen boven de rivier hing. Toch ben ik verder gereden, op weg maar het Beekhuizerzand.

Natuurlijk had ik geen adres om naar toe te rijden, alleen een globaal idee van hoe ik daar te komen, en mij kennende is dat niet voldoende. Toch denk ik elke keer weer dat het wel gaat lukken. Helaas, weer geen geluk dit keer. Tenminste wat betreft het vinden van de zandverstuiving. Wat ik wel vond waren uitgestrekte bossen die er wonderlijk wit uitzagen. Wonderlijk voor mij want in Zwolle lag er alleen op de grond wat sneeuw.

Hier stond ik ineens in een witte wereld en knerpten de bevroren bladeren onder mijn voeten. Onvoorstelbaar dat je met een klein half uurtje rijden je ineens in een totaal andere wereld zat, alsof ik in een wintersportgebied terecht was gekomen. Het was iets heel anders dan ik voor ogen had, maar het was even veel genieten. En dan te bedenken dat al dit moois nu alweer verdwenen is.

 MG 7725 kopie

 MG 7728 kopie

 MG 7737 kopie

 MG 7753 kopie

 MG 7760 kopie

 MG 7763 kopie

 MG 7774

 MG 7777 kopie

 MG 7784 kopie

4 reacties op “9 December, wit”

  1. Wow, wat geweldig, dat is inderdaad niet te vergelijken met wat we hier in Zwolle hadden, wat een verschil!

  2. Mooi, straalt zoveel rust en stilte uit.

  3. Ik hoop op meer van dit soort dagen
    prikken we dan een wandeling met adres erbij deal :wink:

  4. Deal!

Geef hier je reactie....


:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: