"); tmp.close(); image_popup.focus(); return false; } //]]>

 MG 9506 kopie

Gisteren dacht ik even dat het sneeuwde, op het tuinpad zag ik een dunne laag poedersuiker. Maar later bedacht ik mij dat het bevriezende mist was, eenmaal bevroren vielen de neveldruppels langszaam naar beneden. Mist en vorst kunnen mooie plaatjes opleveren, ik ben er dus maar even met de camera op uit gegaan.

Ik had toen ik vertrok nog het idee om rond te toeren over het platteland om bomen in de sneeuw en mist te fotograferen. De mist was echter al verdwenen en dus moest ik iets anders bedenken. Ik kwam terecht in Windesheim waar ik een korte wandeling naar een vogelkijkhut liep.

 MG 9550 kopie

Korte wandelingen betekenen voor mij niet dat ik snel klaar ben, zeker niet op een dag als deze wanneer er onewerweg zoveel mooie ijsstekels zijn te fotograferen. Echt alles zat onder de witte mini ijspegeltjes, prachtig om te zien.

 MG 9573 kopie

 MG 9563 kopie

 MG 9557 kopie

 MG 9499 kopie

 MG 9516 kopie

Bij de vogelkijkhut had ik nog heel even de hoop om een ijsvogel te zien, maar het was er te koud om lang te blijven zitten. Bovendien heb ik mijn telelens uitgeleend, ik zou van die eventuele ijsvogel dus ook geen goede foto kunnen maken.

Terug maar weer naar de auto dus langs al dat wintermoois.

 MG 9522 kopie

 MG 9536 kopie

 MG 9546 kopie

 MG 9483 kopie

 MG 9489 kopie

4 reacties op “26 Januari, stekelig”

  1. prachtige plaatjes. Dit zag je niet in de randstad. Hier gister veel zon. Zag op tv de mist bij de schaatstochten.
    Goed weekend
    Lidy

  2. Erg mooie collectie heb je daar gemaakt bij elkaar gesprokkeld !

  3. Potver wat mooi! Dat heb ik dus allemaal gemist! :cry:

  4. Ik heb even een zonnebril opgezet !
    Zoveel wit….

Geef hier je reactie....


:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: