"); tmp.close(); image_popup.focus(); return false; } //]]>

 MG 0677 kopie 1

Gisteren heb ik we weer heerlijk uitgeleefd op de rommelmarkt. Niet aan rommeltjes, want met mijn eigen rommeltjes zou ik ook wel een rommelmarkt kunnen houden, maar om plantjes te kopen voor in de tuin. Slaplantjes, paprika en asperges voor in de moestuin, herfstanemonen, gaura, geraniums en zonnehoed voor in de siertuin. Gistermiddag meteen maar even doorgepakt en zo veel mogelijk in de grond gestopt.

Na het planten en verplanten heb ik de tuinslang er maar op gezet, met een gieter zou ik anders blijven lopen. En waar gesproeid wordt, vallen druppels.

2 reacties op “1 Mei, groener”

  1. Marmein toch! Waar is je principe gebleven dat alleen natuurechte regendruppels gefotografeerd mogen worden? ;-)

  2. @Margo Uitzonderingen bevestigen de regel :wink:

Geef hier je reactie....


:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: