"); tmp.close(); image_popup.focus(); return false; } //]]>

IMG 3577 kopie

Gisteren zag ik eindelijk kans om op een plek hier in Zwolle te gaan kijken hoe het met de vlierbessen stond. Dit voorjaar had ik wat pech met het plukken van de bloesem (eerst veel te nat en daarna te laat), er zouden dus wel eens heel veel kunnen hangen. Tenzij iemand anders mij voor was geweest natuurlijk. Niemand anders leek hier geplukt te hebben en de takken hingen zwaar naar beneden van de vele bessen. Ik heb dan ook twee fietstassen vol kunnen plukken. Vandaag wordt het dus tijd om de bessen te ritsen en sap te maken met de stoomextractor.

1 reactie op “22 September, rits”

  1. Lekker bezig dus, gisteren ook al :-D
    Dat nog niemand daar geweest was, ze weten niet wat ze missen! Toch, er zit nog een hoop werk in hoor, knap hoe je dat allemaal doet.

Geef hier je reactie....


:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: