"); tmp.close(); image_popup.focus(); return false; } //]]>

IMG 3582 kopie

Tot mijn schande moet ik bekennen dat ik het peperplantje in mijn kas een beetje heb laten verdrogen. Gisteren hing er geen blad meer aan, alleen nog een handvol pepers. Maar die pepers waren dan wel weer prachtig van kleur. Komende winter ga ik internet eens lekker uitpluizen naar verschillende soorten pepers. Omdat ik niet veel peper gebruik in mijn eten maar dat wel iets meer wil ga doen, ga ik op zoek naar milde pepers. Verse peper in je eten moet je langzaam leren schat ik zo in.

2 reacties op “23 September, kleurig”

  1. Je kunt ze invriezen. Eerst even proberen hoe scherp ze zijn. Je kunt dan steeds een stukje van de bevroren peper afsnijden en de rest terugleggen in de vriezer.
    De foto is in ieder geval prachtig!

  2. Als pepers indrogen worden ze scherper. Dan is het handig om de zaadlijsten en zaden te verwijderen. Verse (niet ingedroogde) peper kan ook milder smaken door de zaadlijsten en zaden weg te schrapen. Mooie kleurige foto.

Geef hier je reactie....


:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: