"); tmp.close(); image_popup.focus(); return false; } //]]>

IMG 4531 copy

Gisteren was het prachtig weer, de hoogste tijd om op de fiets te stappen om richting de Boschplaat te fietsen. Ik begon nog met een open jas aan maar al snel verdween die in de fietstas. Onderweg nog even gestopt voor koffie bij het Hartbreakhotel om vervolgens weer door te fietsen richting het oosten. Het fietspad slingerde zich door een prachtig duinenlandschap en eindigde uiteindelijk aan het begin van het natuurgebied de Boschplaat. Nu het wat later op de ochtend was, was het er ook druk. Ik besloot dan ook wat rust te zoeken door een duin op te klimmen.

IMG 4525 copy 1

Zittend in het zand, even uit de wind, begonnen mij de prachtige structuren in het zand op te vallen. Die structuren kwamen er niet zo maar, ze zijn gevormd door wind en stuivend zand, oppassen dus voor de camera en even geen lenzen wisselen.

IMG 4543 copy

IMG 4552 copy 1

IMG 4572 copy

IMG 4576 copy 1

Eenmaal de duinen over, op het strand, waren overal miniduintjes te zien. Zelfs een hoopje konijnenkeutels werden tot heuveltje omgetoverd.

IMG 4577 copy

De scharen van een krab leken wel mouwen te hebben gekregen.

IMG 4580 copy

IMG 4583 copy

Via het strand ben ik weer terug gelopen naar de plaats waar ik de fiets had achtergelaten. Tijd om de twee uurtjes naar huis weer te fietsen.

3 reacties op “23 Oktober, structuur”

  1. wat bof je met het weer! Geniet van de mooie zandfoto’s. Nog fijne dagen.
    Lidy

  2. Schitterende foto’s. Heerlijk om even weg te zijn in eigen land. Helemaal op Terschelling. Ben je ook actief op FB of andere sociale media?

  3. Dankjewel, en nee, ik ben niet actief op andere sociale media, ik vind een website wel voldoende

Geef hier je reactie....


:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: