"); tmp.close(); image_popup.focus(); return false; } //]]>

Gisteren was ik het binnen zitten een beetje zat, hoogste tijd om even een rondje te wandelen. Lekker uitwaaien op de dijk bij de Vreugderijkerwaard. Omdat ik geen zin had mijn camera mee te nemen, maar ook het risico niet wilde lopen een mooie lucht aan mij voorbij te laten gaan, nam ik mijn compactcamera mee.

SAM 1207 copy

Op de camera zit ook een panoramastand. Die heb ik eens even uitgeprobeerd. Door de camera langzaam te bewegen wordt in 1x de panorama gemaakt. Wel wat donker, maar dat is een kwestie van oefenen. (klik op de foto om een vergroting te zien)

SAM_1212 copy

 

2 reacties op “23 December, frisse neus”

  1. Geen bezwaar als je die vaker gebruikt :mrgreen:

  2. Trouwens, wetenschappers beweren dat er niet zo iets is,
    maar hoe bedoel je Hollands licht bestaat niet?! :-D

Geef hier je reactie....


:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: