"); tmp.close(); image_popup.focus(); return false; } //]]>

01db57e01cb529a60c672e330eec75a0a2f9f94901 copy

Eergisteren ging ik even naar de moestuin om wat rode bietjes op te halen. Ik zou het snel doen want het was laat en nattig. Ineens viel mij op hoe mooi de lupines en het kattekruid er bij stond. Even snel een foto gemaakt met mijn mobieltje.

3 reacties op “28 Mei, kleur”

  1. Oh heerlijk, wat lekker kleurig :-D

  2. dit had een stukje van mijn tuin kunnen zijn. Kattenkruid en lupinen bij elkaar in dezelfde kleur. Lavas staat in mijn kruidenwiel. Was een weekje niet geweest en wist niet wat ik zag zoveel bloemen en opgekomen boontjes en bieten.gr

  3. Hartstikke leuk en dan met bloeiende bieslook erbij!

Geef hier je reactie....


:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: