"); tmp.close(); image_popup.focus(); return false; } //]]>

IMG 9588 copy

Een tijdje geleden schreef ik over de kleine groene kikkers in mijn vijver, en vroeg ik mij af waar de grote kikkers waren. Nu zie ik alleen grote kikkers, zouden dit de voormalige kleintjes zijn? Ik denk het wel, dat ze deze zomer flink gegroeid zijn. Nu hoor ik ze ’s avonds kwaken. Niet het mooie harde gekekker dat je in het voorjaar kunt horen, maar een gezellig ja, een gezellig wat eigenlijk. Het zit ergens tussen de kwaak van een groene en de brom van een bruine kikker in.

2 reacties op “31 Juli, groot”

  1. Haha, ja omschrijf maar eens het geluid van een kikker… :mrgreen:

  2. ik hou niet zo van die kikkers maar wel een prachtig plaatje

Geef hier je reactie....


:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: