"); tmp.close(); image_popup.focus(); return false; } //]]>

IMG 1157 copy 1

Het is mijn favoriete jaargetijde, de herfst. Een van de dingen die ik er mooi aan vind zijn de kleuren die ineens ontstaan. Niet een vlokje bloemen wat kleur geeft, ook mooi hoor, maar de overweldigende, machtige kleurenpracht van de bomen. En net nu het mooi begint te worden ga ik er even tussen uit. Ik verlaat de mist, de wind, de eerste kou en ga mij een tijdje onderdompelen in de hitte van Australië. Ik neem de camera en alle lenzen mee en ben van plan mij daar helemaal uit te leven!

8 reacties op “6 November, kleur”

 1. Ik ben benieuwd hoe je het er vindt. Blijf je loggen?

 2. Fijne vakantie,ben benieuwd naar de foto’s.
  Groetjes Marij

 3. Heel veel plezier en denk om de kangoeroes !

 4. Toe maar en ik nog denken een wandeling….toch eens afspreken
  Maar ff op en neer naar Australie wordt mij te gek ????
  Heel veel plezier en nu al benieuwd naar de foto’s

 5. Geniet ervan, fijne vakantie! :-D

 6. enjoy down under! :)

 7. Fijne vakantie en ook ik ben heel benieuwd naar de foto’s…. :)

 8. :wink: vergeet de inlandse wijnen niet te proeven :twisted:
  veel plezier

Geef hier je reactie....


:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: