"); tmp.close(); image_popup.focus(); return false; } //]]>

IMG 1354 copy

Vandaag maar eens wat kleur op mijn blog dacht ik zo. Deze bloemen fotografeerde ik in november in Australië. Wandelend door de botanische tuin in Sidney was het vreemd om bloemen in bloei te zien staan terwijl nog geen week daarvoor ik in mijn eigen bruine koude tuin stond.

IMG 1389 1 copy

IMG 1396 copy

IMG 1408 copy

Vooral de jacaranda maakte veel indruk. In Cairns hadden we hem al her en der langs parkeerplaatsen zien staan maar zo groot als deze hadden wij hem nog niet gezien.

IMG 1409 copy 1

1 reactie op “12 Januari, kleur”

  1. Die Jacarandas zijn inderdaad prachtig. In Zuid Afrika bloeien ze ook met een enorme overdaad aan prachtige blauw-paarse bloemen.

Geef hier je reactie....


:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: