"); tmp.close(); image_popup.focus(); return false; } //]]>

IMG 2856 copy

Rond om mijn huis heb ik heel wat vogelvoer hangen en liggen. Voor het huis hangen een voedersilo met pinda’s en een plateau met vogelzaad. Hier vliegen de kool- en pimpelmezen af en aan. De vinkjes eten het zaad en peuzelen de pinda’s op die de mezen laten vallen.

IMG 2791 copy 1

Achter het huis hangt een schaal waar ik zonnebloempitten op leg. Die zijn zeer in trek bij de groenlingen, zo in trek zelfs dat er eentje is de drukker bezig is met het wegjagen van alle andere groenlingen dan met het opeten van de zaden.

IMG 2819 copy

Aan de zijkant hangt een kroonluchter vol met vetbollen en staat er op de pergola een voederhuisje. In het voederhuisje is vaak een spreeuw te vinden. En tjonge, wat is hij prachtig wanneer hij in het zonnetje zit.

IMG 2800 copy

1 reactie op “12 Februari, bezoekers”

  1. Waar koop jij je zonnebloempitten.? In Duitsland een stuk goedkoper dan hier en aangezien ik…. Dus laat maar weten als we afspreken is de overdracht zo gedaan

Geef hier je reactie....


:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: