"); tmp.close(); image_popup.focus(); return false; } //]]>

Sorry, sorry, sorry..

Voor het zo lang niets van mij laten horen. Maar deze zomer is heel anders verlopen dan ik had gedacht. Bijna alles heeft wel tegen gezeten. Bijna alles, de verbouwing van de bijkeuken en het plaatsen van de keuken is gelukkig allemaal goed verlopen.  En o ja, er zijn ook tuindeuren in de kamer gekomen, ook dat is prima gegaan. Deze winter ga ik nog beter zicht hebben op de vogels rondom het huis.

In mei kreeg ik problemen met mijn linker knie. Ik kon hem niet strekken en niet helemaal buigen door het vocht dat er in zat. Na een injectie (ik was toen alweer een paar weken verder) begon de rechter knie. Vorige week vrijdag werd duidelijk dat het waarschijnlijk de psoriasis is, die schijnt niet alleen op de huid te kunnen zitten maar ook op gewrichten te kunnen slaan. De reumatoloog wil het nog even aanzien en ondertussen hobbel ik wat voort.

Ondertussen loopt de zomer al weer op zijn eind. De zonnebloemen zijn uitgebloeid en worden zwaar van het zaad

IMG 3933 kopi ren

De vruchten van de moerbei zijn ook alweer verdwenen. Een deel is op de grond gevallen maar het overgrote deel is opgesmikkeld door de merels. Deze jonge merel had geloof ik wel heel veel gegeten, die moest even bekomen van de vele bessen geloof ik.

IMG 3957 kopi ren

Doordat ik niet veel kon doen en ik de puf er ook niet voor op kon brengen, is de tuin een beetje een woestenij geworden. Tot grote vreugde van de egel, spinnen en slakken geloof ik. Met name de laatste twee zijn in grote getale aanwezig.

IMG 4011

En met Pico gaat het ook prima. Die heeft nog steeds de hinderlijke eigenschap om steeds daar te gaan zitten waar ik wil gaan zitten. Maar ja, daar is hij ook een kat voor natuurlijk.

IMG 3999 kopi ren

12 reacties op “Zomer 2015”

 1. Hopelijk is er een oplossing voor je knieën, want als fotograaf moet je regelmatig hurken. En los daarvan is het heel vervelend. Fijn dat je weer gelogd hebt, zo af en toe een logje lukt misschien wel?

 2. Jammer van je lichamelijke ongemak, maar fijn dat je weer mooie foto’s hebt weten te plaatsen, dank je wel. Veel beterschap gewenst!

 3. Ik had je hier al gemist. Gelukkig ben je er weer.
  Heel vervelend van je knieën. Hopen dat het snel wat beter gaat. Sterkte!

 4. Fijn om weer een teken van leven te zien hier. Jammer dat je afwezigheid te maken heeft met lichamelijk ongemak, hopelijk vinden ze een oplossing. Je merkt het wel je wordt gemist hier en je foto’s ook, dus fijn om er weer een paar van jouw hand te zien!
  Sterkte met alles!

 5. Veel beterschap gewenst met je knieën.
  Maar ondanks dat, fijn weer wat van je te horen en zien.
  hoop dat we weer vaak van je mooie foto’s mogen genieten
  (hoe is het met je botsende druppel foto’s :wink: )

 6. Fijn dat je weer terug bent Marmein!!!
  En hopend op een spoedig herstel.

 7. Dankjewel allemaal! De druppelfotografie heeft ook stil gelegen, dat is typisch zo’n winter projectje, gaat dus wel weer komen.

 8. Fijn om je foto’s weer te zien…Beterschap.
  Groetjes Marij

 9. Hoi Marmein,
  Fijn om weer iets van je te zien en lezen!
  Maar wat akelig van je knieën. Soepele knieën heb je overal bij nodig.
  Beterschap en hartelijke groet,
  Anita

 10. Blij met je tekenen van leven Marmein! Net als anderen maakte ik me zorgen om je. Balen van de tegenslagen, vooral de fysieke. Veel sterkte daarmee. Hopelijk ligt verbetering in het verschiet.

  Groeten, Stephanie

 11. Ha Marjon! Fijn dat het weer gelukt is wat te plaatsen; de foto’s zijn weer mooi zoals vanouds. Nou hopen dat jij weer wat terugkrijgt van je gezondheid van vanouds!

 12. Veel sterkte meid! Fijn dat je er weer bent :-D

Geef hier je reactie....


:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: