Eigenaardig

img_9796.jpg

Terwijl de buurmannen gisternacht druk bezig waren met vuurwerk afsteken heb ik een paar fotootjes gemaakt. Niet veel bijzonders maar van deze stond ik wel even te kijken. Twee verschillende soorten vuurwerk op 1 foto. Hoe ik dat nou voorelkaar had gekregen…… Het was even nadenken, maar ik ben er uit ! Nu jullie nog.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

13 reacties op “Eigenaardig”

 1. Jan avatar

  Allereerst de beste wensen met het komende jaar en met je nieuwe domein.
  Het is even wennen maar dat komt vast goed. Ik heb een beetje problemen
  met het door jou gekozen lettertype. Er zijn wat letters die dicht lopen.
  Groet, Jan.

 2. Marmein avatar

  Hmm, je hebt gelijk, dat kan wel wat scherper. Eerst even een nieuwjaarsborrel en daarna aan de slag.

 3. Ina avatar

  Die fontein is van de buurman
  de tweede is in de lucht
  maar word weerkaatst in een plas
  die net voor de fontein van de buurman ligt

  zooooo en wat heb ik gewonnen..?? 😉

 4. Marmein avatar

  Bijna goed Ina ! Ik had mijn statief uitgeleend aan Achterbuurjongen1 en heb daarom het dak van mijn auto gebruikt als statief. Valt mij nog mee hoe zo’n smerig dak nog kan weerspiegelen

 5. Kwebbel avatar

  Zoiets onverwachts maakt de foto natuurlijk extra leuk als je hem weer terug ziet.
  Onze auto glimt juist heel mooi, zijn de 30ste nog door de wasstraat gegaan. Leuk gezinsuitje 😉

  Ik wens je bij deze een gelukkig en gezond nieuw jaar toe. En natuurlijk veel succes op je nieuwe stekkie.

 6. jeetjemina avatar

  Hoi Marmein, leuk dt je nu weer je eigen site hebt,
  allerleerst nog de beste wensen voor het nieuwe jaar
  succes met je nieuwe log!
  Blijf zeker langskomen!
  gr eva

 7. To avatar

  Dacht ook aan een plasje, ik leunde op het hek van het balkon, maar de meeste foto’s zijn erg bewogen vanwege de wind bewoog ik toch de camera.

 8. frank avatar
  frank

  Hoi Marmein,
  ik weet het antwoord,
  je hebt waarschijnlijk het fotorolletje niet goed doorgraaid,
  daardoor zijn er twee foto’s op één negatief terecht gekomen,
  zou dat kunnen denk je?
  mvg.
  fvn.

 9. frank avatar
  frank

  even een verbetering:

  waar in bovenstaande reactie staat “doorgraaid”,
  moet zijn “door gedraaid”.
  mvg.
  fvn.

 10. Marc avatar
  Marc

  Marmein,
  De beste wensen en een goede gezondheid voor het nieuwe jaar 2007.

 11. marron avatar
  marron

  Prachtige foto, dat vuurwerk. Net een vogel.
  Sorry voor mijn opmerking over dat woord gallery. Ik was die dag niet helemaal mezelf.
  Kwam net uit het ziekenhuis met de opmerking dat het plekje op mijn huid een tumor was, toen dacht ik ff kijken naar wat leuks als afleiding. Maar stond duidelijk niet met 2 benen op de grond, toen ik k je schreef over dat woord gallery oftewel galerij. Sorry, ik dacht in het Nederlands. Heb altijd de pest in over al die Eng. woorden, vandaar. Excuses.
  Geniet van je foto’s altijd. Ga zo door.
  Marron

 12. Marmein avatar

  Meid, maakt mij niet uit hoor. Mijn Nederlands is nou eenmaal niet wat het zou moeten zijn. Pieke heeft er tijden aan besteed om mij het woord nieuwsgierig goed te laten schrijven (ik bleef het maar met sch schrijven). Maar dat zit er nu eindelijk in bij mij.

  En ik kan me voorstellen dat je na zo’n bericht anders kunt reageren (maar nogmaals: ik vind het niet erg.)

 13. Jeanne Teunissen avatar

  Hoi Marjon, ik denk dat een plasje op de grond het vuurwerk hoger in de lucht weergeeft…
  En over die kerstbal… ik denk dat ie speciaal voor mij is blijven liggen omdat ik gek ben op foto’s met een lichtje in een kerstbal… komt dus goed uit dat die bal is blijven liggen.. vreemd eigenlijk he… zoiets zie je toch meteen dat er nog een vergeten bal ligt zou je toch denken, maar ik ben er blij mee, vind het een mooie foto.. gr. Jeanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *