3 Januari, ochtend

Gisteren na thuiskomst meteen de kerstboom etc opgeruimd. Wat een gevoel van ruimte geeft dat zeg. Vanmorgen zag ik dat 1 kerstbal aan mijn aandacht heeft weten te ontsnappen. Nou ja, heb ik iets om een foto van te maken nietwaar ?

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “3 Januari, ochtend”

 1. Ingrid avatar

  Vandaag pas jouw nieuwe site ontdekt.
  Wat is ie mooi geworden! En gelukkig weer iedere dag een foto.
  Hoe hou je dat toch vol?

  Oja, nog de allerbeste wensen voor 2007. En dat je maar veel bezoekers mag krijgen.

  Groetjes,
  Ingrid

 2. st@@rt avatar

  Slim van die bal…. Hebben wij iets moois om naar te kijken

 3. Robert avatar

  Marmein… wat een mooie site heb je nu ! Kwam er inderdaad vandaag achter dat je weblog was afgelopen en dat je in deze site verder ging. Super hoor ! Hoop je snel weer een keer te zien / spreken. Groeten, Robert

 4. Marjan avatar

  Ik heb vandaag pas alles opgeruimd. Het kwam er eerder niet van, en de kinderen doen altijd zo sentimenteel: ‘moet de kerstboom NU al weg? Wat zonde!’ Zij zouden hem het liefst tot carnaval laten staan. Maar nu hij weg is, geniet ik ook weer van de ruimte in de kamer. Overigens gefeliciteerd met je nieuwe site! Ik vind het eigenlijk ook pas echt als je een website met een eigen domeinnaam hebt. Maar voor mezelf ben ik dan weer te lui en niet technisch genoeg om het daadwerkelijk te regelen. Veel succes ermee! De start is in ieder geval veelbelovend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *