Ochtend

Ochtend

Gistermorgen vanuit het kantoor een foto gemaakt van de zonsopkomst. De tijd komt er weer aan dat ik voor het werk aan buiten een foto kan maken. Nou ja, het duurt nog even maar vanaf morgen komt de zon steeds vroeger op. Om te weten hoe laat ik waar moet zijn voor zonsopgang of ondergang foto’s gebruik ik een tabel van het KNMI.

10 gedachten over “Ochtend

 1. Ik zag het gisterochtend ook en verwachtte een mooie dag, helaas werd het even later grijs en dat bleef het. Vandaag ziet het er beter uit, hier en daar een stukje blauwe lucht. Ik kijk uit naar het voorjaar, en als het tussendoor nog wat wil winteren (maar dan ook echt!): prima!

 2. Mooie foto. Er bestaat een serie: Een fotograaf heeft een boek uitgegeven met de titel 6.30 AM, hij heeft een jaar lang elke dag een foto gemaakt op dat tijdstip. Leuk om te zien.

 3. Hoi Marmein, je nieuwe site ziet er fantastisch uit !!
  Hier gaan we de komende tijd vást heel veel moois beleven! “Veul heil en zegen” en een heel creatief nieuw jaar gewenst!

 4. Hoi Marmein,
  allereerst gefeliciteerd met je nieuwe website,
  geweldig die tabel van de knmi, ik heb ‘m meteen bij m’n favorieten geplaatst.

  Commentaar:
  -foto’s mogen van mij weer lekker groot, dat is toch de kracht van je website vind ik.
  -witte achtergrond, doet een beetje pijn aan mijn ogen, zeker met die kleine zwarte lettertjes.
  -die groenige kleur van de tekst op het wit, komt bij mij helemaal niet over.

  Het mooiste en best leesbaar vind ik nog steeds de witte tekst op een zwarte achtergrond, maar ja, dat vind jij weer te gewoon,
  deze opmaak is wel opvallend maar niet geweldig en optimaal wat mij betreft.

  Kan geen voorbeeld meer plaatsen zo te zien, ben benieuwd hoevel spelvauten ik nu weer gemaakt heb.
  mvg.
  fvn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.