Ochtend

5 Januari, ochtend

Ik heb bepaalde gereedschappen die ik nooit kan vinden. Zo ben ik talloze keren op zoek geweest naar mijn kleine schroevedraaier met spanningzoeker. De laatste tijd ben ik naarstig opzoek geweest naar secondenlijm om mijn schoen te repareren. Ik heb de strijd gisteren opgegeven en heb maar weer nieuwe lijm gekocht. Ook meteen maar een stanleymes gekocht daar ik die ook al een tijdje zoek.

Natuurlijk was de zo gezochte secondenlijm het eerste wat ik zag toen ik vanmorgen mijn rommellaatje opende. Ik verwacht vanmiddag over mijn stanleymes te vallen.

9 gedachten over “5 Januari, ochtend

 1. Zeer herkenbaar. Mensen zeggen dat je dit kunt verhelpen door spullen op vaste plekken op te ruimen. Gek hè, lukt mij nooit!

 2. Gelukkig heb ik er niet alleen last van. En als oplossing spullen op een vaste plek opbergen, dit lijkt mij ook nog steeds niet.

 3. Is een kluskoffer niets voor je? Kun je al deze spullen in kwijt.
  Moet je natuurlijk niet het koffertje zoek maken 😉

 4. :=) 🙂
  @ kwebbel: ik denk het niet dat dat wat is, want dan moet je het er wel instoppen 🙂 🙂 Ik heb bij het opruimen twee horlogrschroevedraaiers setjes bijna compleet gevonden, maar dat ene maat je schroevedraaier…ontbrak bij beiden 🙂 😉

 5. hahaha heel herkenbaar.
  Sommige mensen ruimen juist nooit op want dan weten ze waar ze de dingen laten in de puinzooi. Misschien is dat wat?

 6. Hè gezellig, die rotzooi. Ik zou me er zo in thuis kunnen voelen. Wat herkenbaar ook.
  Maar…., ik ben nu aan het opruimen, en heb inmiddels drie tubes gevonden.
  Het nieuwe jaar opgeruimd beginnen, in hoofd en aan de voeten.

 7. Het zijn altijd van die dingen die je af en toe nodig hebt die zoek raken. Mijn stanleymes is ook foetsie, ik vrees dat die met een hoop troep verdwenen is na de laatste snijsessie. Heb je de jouwe al gevonden?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.