5 Januari, ochtend

Ik heb bepaalde gereedschappen die ik nooit kan vinden. Zo ben ik talloze keren op zoek geweest naar mijn kleine schroevedraaier met spanningzoeker. De laatste tijd ben ik naarstig opzoek geweest naar secondenlijm om mijn schoen te repareren. Ik heb de strijd gisteren opgegeven en heb maar weer nieuwe lijm gekocht. Ook meteen maar een stanleymes gekocht daar ik die ook al een tijdje zoek.

Natuurlijk was de zo gezochte secondenlijm het eerste wat ik zag toen ik vanmorgen mijn rommellaatje opende. Ik verwacht vanmiddag over mijn stanleymes te vallen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

9 reacties op “5 Januari, ochtend”

 1. Steph avatar

  Alweer zoiets super herkenbaars… Grappig om dit soort anekdotes aan te halen!

 2. joekie avatar

  Zeer herkenbaar. Mensen zeggen dat je dit kunt verhelpen door spullen op vaste plekken op te ruimen. Gek hè, lukt mij nooit!

 3. russellgek avatar

  Gelukkig heb ik er niet alleen last van. En als oplossing spullen op een vaste plek opbergen, dit lijkt mij ook nog steeds niet.

 4. Kwebbel avatar

  Is een kluskoffer niets voor je? Kun je al deze spullen in kwijt.
  Moet je natuurlijk niet het koffertje zoek maken 😉

 5. st@@rt avatar

  :=) 🙂
  @ kwebbel: ik denk het niet dat dat wat is, want dan moet je het er wel instoppen 🙂 🙂 Ik heb bij het opruimen twee horlogrschroevedraaiers setjes bijna compleet gevonden, maar dat ene maat je schroevedraaier…ontbrak bij beiden 🙂 😉

 6. Youke avatar

  hahaha heel herkenbaar.
  Sommige mensen ruimen juist nooit op want dan weten ze waar ze de dingen laten in de puinzooi. Misschien is dat wat?

 7. Geert avatar

  Hè gezellig, die rotzooi. Ik zou me er zo in thuis kunnen voelen. Wat herkenbaar ook.
  Maar…., ik ben nu aan het opruimen, en heb inmiddels drie tubes gevonden.
  Het nieuwe jaar opgeruimd beginnen, in hoofd en aan de voeten.

 8. To avatar

  Het zijn altijd van die dingen die je af en toe nodig hebt die zoek raken. Mijn stanleymes is ook foetsie, ik vrees dat die met een hoop troep verdwenen is na de laatste snijsessie. Heb je de jouwe al gevonden?

 9. Ina avatar

  Pas je een beetje op
  vallen in een stanleymes kan ik niet aanbevelen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *