Ochtend

9 Januari, ochtend

Afgelopen zaterdag was ik pas tegen het vijf uur op de markt. Een groentekraam deed zijn frambozen in de aanbieding. En zo heb ik ineens een doosje frambozen in de winter. Nu nog verzinnen wat ik er mee ga doen. Net als met de doos mango’s die voor een euro mee mocht nemen.

17 gedachten over “9 Januari, ochtend

 1. Nou, mijn reactie hierop is de volgende.
  Vroeger, je weet wel, toen we nog jong waren, ik bedoel eigenlijk in de tijd van de gulden, kon je de restjes van de markt meenemen voor één gulden, het getal is het zelfde gebleven, maar is wel meer, dus als je iets voor één euro mee kan krijgen op de markt, denk dan even dat je het voor 2,20 koopt.
  mvg.
  een oude man.

 2. Gelukkig ga je hier gewoon door met je prachtige foto’s + cursiefjes !
  Gewoon genieten van die frambozen ! 🙂 🙂 🙂

 3. Oooh, lekker !
  Op elke vinger een framboos zetten en dan zo een voor een de frambozen van je vingers afeten. :-))

 4. Ik gebruik ’s morgens meestal een hallogeenlampje. Dit keer heb ik het licht van achteren laten komen (en de witbalans goed ingesteld)

 5. Wanneer iemand voor de eerste keer reageert, moet ik het bericht eerst goedkeuren. Dit is om spam te voorkomen. Het bericht van jou had ik naar mijn weten allang goedgekeurd. Waarom dat nu toch weer anders stond weet ik niet. Ik heb het nog niet eerder meegemaakt. Maar het is weer rechtgezet !
  En ja, de homeknop zal ik vanavond weer aanbrengen, dat is wel zo makkelijk natuurlijk.

 6. Nu is het in orde ! Ik vond het eerst een beetje vreemd, maar in het opzicht van spam enzo begrijp ik het wel.
  Ah dank je wel ! ’t Werkt en surft idd wat makkelijker :-))

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.