14 Januari, ochtend

Gisteren heb ik de naden in het plafond dichtgesmeerd. Vandaag is het schuren geblazen. Ik ben nog maar net begonnen het is al een flinke stofbende in de woonkamer. Het meeste heb ik wel aan de kant gezet, maar er zijn natuurlijk altijd voorwerpen die je vergeet, zoals deze rammelaar uit Namibië.

De dag begon niet zo goed vandaag: vroeg wakker, de radio stuk, de cv-ketel valt steeds weer uit, het is mooi foto-weer maar de kamer moet af en een website wil niet zo worden als ik het in gedachten heb. Nu maar hopen dat dat alle pech van vandaag is en dat ik niet van de trap af val.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

6 reacties op “14 Januari, ochtend”

 1. Marie-Claire avatar

  Er zijn wel eens van die dagen dat je gewoon de boel de boel moet laten he ? Of terug je bed in en met een ander been uitstappen.. Nou ja, sterkte..

 2. To avatar

  Gaat het weer een beetje mevrouw Marmein?:^)

 3. Marmein avatar
  Marmein

  Ik ben net klaar met het plafond schilderen. Iemand enig idee waarom super-dekkende verf nooit in 1 keer wil dekken ?

  Alles is verder goed gegaan op 1 klein dingetje na: ik heb de hele tijd omzichtig om verfdruppels heen gelopen om te voorkomen dat ik ze door het huis heen zou lopen. Natuurlijk ging ik bij het opbergen van de spullen alsnog in een (flinke) verfvlek staan zonder het te merken en liet alsnog allemaal voetsporen na door de gang en de woonkamer. 🙁 :'(

 4. Steph avatar

  Arme jij… Ik weet niet of het een troost is, maar dat soort ongelukjes gebeurt ons allemaal bij dergelijke klussen!

  Heb je heel je plafond over geschilderd? Ik moet hier ook hoognodig het plafond repareren daar waar ik een hanglamp heb weggehaald, maar juist de gedachte dat dan alles geverfd moet worden, weerhoudt mij van die K.. klus!

 5. Marjan avatar

  Superdekkende verf dekt nooit in één keer omdat het geen echt superdekkende verf IS! Tip: koop je verf voortaan bij de echte schilder. Die kwaliteit is toch beter en dekt wel echt in één keer. Wij zijn door schade en schande ook wijs geworden. Het is echt dé oplossing!

 6. Han avatar
  Han

  Super, een eigen www, je gaat als een speer. Met mooie foto’s goede teksten, nog ff en dan zien we op de TV 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *