18 Januari, ochtend

Jawel, het is mij eindelijk gelukt: Marmein heeft een regenbroek. Toen ik gisteren naar huis fietste, ben ik even doorgereden naar het centrum om bij de halfords te kijken. En jawel, er lag niet veel, maar voldoende.

Aan de kassa begon de kassier uit te leggen dat het een hele mooie broek was. Hij had zelfs ritsjes en reflectiestrepen onder aan de pijpen. Door de ritsjes zouden ze makkelijk over de schoenen heen schuiven. En oja, er zat ook nog een klittenband onder aan de pijp zodat de broek mooi aan sluit op de schoenen.

De man wilde het zo graag laten zien (ik had net aangegeven dat ik de broek nog niet aanwou) dat ik even later toch maar besloot de broek aan te trekken. Het regende nog steeds, dus waarom niet. En zo stond ik even later met een regenbroek aan in de winkel tussen de aanbiedingen van autolampjes en skiehoezen, met een man op zijn knieën die als een modespecialist de ritsen dichtdeed, de bandjes aansloot en de plooien recht legde. Alleen de passpiegel ontbrak nog.

Het was trouwens maar goed dat ik de broek toch had aangedaan, toen ik net op de fiets zat brak me er toch een hoosbui los ! (Dezelfde als die van Frank). Met een jas die 3 kilo zwaarder was van de regen maar met droge broek kwam ik eindelijk thuis.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

6 reacties op “18 Januari, ochtend”

 1. Selma avatar

  Ik moet ook maar eens een nieuw regenpak kopen, die van mij bleek vanochtend helemaal niet waterdicht te zijn!! 🙁

 2. jeetjemina avatar

  Op deze manier had ik nog geen druppels van je gezien!!! :))))))
  Komt goed van pas vandaag!

  gr eva

 3. To avatar

  Hahahaha, die was graag modeadviseur geworden…:D

 4. frank avatar

  Hoi Marmein,
  leuke druppelfoto’s, weer eens iets anders.
  De trui en jas die ik gisteren aan had in die regenbui, waren vanmorgen nog drijfnat.
  Vanmiddag maar eerder naar huis met de trein,
  langs het spoor overal omgewaaide bomen, één spoor bruikbaar, kan jij als prorail-medewerker zorgen dat morgenochtend al die bomen opgeruimt zijn, zodat we weer normaal naar Amersfoort kunnen? 😉
  bvd.
  mvg.
  fvn.

 5. To avatar

  (st)Hoe (um) ben (li) je door de storm gekomen?

 6. Kwebbel avatar

  Ja leuk, een foto van je broek. Foto’s van die vent op zijn knieen die de ritsjes dicht doet. Dat hadden we willen zien 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *