20 Januari, ochtend

Het is wat aarzelend, maar er zitten bloemetjes aan de sneeuwbal. Geen idee of dit de normale tijd daar voor is. Zolang ik hem heb lijkt deze struik steeds maar weer bloemen en knoppen te hebben, of het nu winter, zomer of voorjaar is.

Eigenlijk staat hij niet goed in het voortuintje. De vorm van de struik is te open en grillig om in zo’n klein tuintje te staan. Maar ik kon het gewoon niet laten. Hij ruikt zo verschrikkelijk lekker, en dat leek mij een mooi welkom bij de voordeur.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “20 Januari, ochtend”

  1. Frans avatar

    Alweer een juweeltje waar haal je de enegie vandaan om elke dag iets te maken petje af.

    Gr. Frans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *