Ochtend

25 Januari, ochtend

Brr, wat is het koud buiten. De vogels kunnen maar beter niet al te kwistig zijn met hun veertjes.

Vandaag een dagje vrij genomen om lekker foto’s te gaan maken. Jammergenoeg is het bewolkt op dit moment. Maar wie weet, breekt het later open. Of komt er sneeuw, ook leuk natuurlijk. Ik wacht het even af en blijf lekker in de buurt van de kachel.

5 gedachten over “25 Januari, ochtend

  1. Tja, ik zet mijn veertjes hoog op als ik naar buiten ga. Ook hier bewolkt, maar het zou nog best eens wat kunnen worden!

  2. De blauwe lucht komt hier er ook aan zie ik. Dan ga ik straks maar eens kijken hoe mij favoriete bos er bij staat na de storm.

  3. Hier in Amsterdam al de hele ochtend kraakhelder weer. Heerlijk! Helaas moet ik alles van binnenuit gadeslaan. Vrijnemen zit er niet in helaas. M’n collega wil al 2 uur eerder weg en heeft morgen haar vaste vrije dag. Andere keer dan maar.

    Ik kijk in elk geval uit naar jouw opbrengsten van De Dellen na de storm en eerste nachten vorst!

    Ik ga vanavond eindelijk maar eens mezenbollen inslaan en ophangen. Hebben de vogeltjes nu wel verdiend!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.