Een sprong

De laatste tijd ben ik erg druk geweest met het maken van een website. Dit keer niet voor mijzelf maar voor Margo. Bij de meesten bekend als Tante To of Tomato. Vanmorgen heeft ze de sprong gewaagt en is het wereld wijde web op gegaan. Daar gaan vast, net als op haar andere sites, heel wat mooie foto’s verschijnen .

Heel veel plezier met je nieuwe log Margo !

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

5 reacties op “Een sprong”

 1. Sussie avatar

  het maken van een nieuwe site is altijd leuk 🙂 mooi hoor!

 2. To avatar

  Dank je wel, ik ben er helemaal blij mee, zoals ik schreef op mijn log: het is het verschil te wonen in een huurhuis of een zelfontworpen zelfbouw huis!! Je smileys doen het niet goed, dus denk er even een BIG SMILE bij!!

 3. frank avatar

  Hoi Marmein,
  bij deze lettergrootte hoef ik niet meer naar de oogarts 😆
  Mijn complimenten voor de website van Margo,
  je hebt ‘m bijna nog mooier dan je eigen site gemaakt 😉
  als ik ooit nog eens een eigen site wil, zal ik toch eens contact met jou opnemen en eh, je bent niet duur aldus oma to.
  mvg.
  fvn.

 4. Hans avatar

  Hoi Marmein,
  Mooier zo, met die grotere foto’s! Komen beter tot hun recht.
  Ennuh….verzorg je trainingen website bouwen? Ik ben aan het kloojen geweest op de ruimte die je voor me beschikbaar had gesteld (waarvoor dank) maar loop echt vast. Ik kom er graag eens voor naar Zwolle!

 5. Marmein avatar

  Als je dat wilt kan ik ook een training geven hoor. Zeker nu je zelf al wat uitgeprobeert hebt zal dat niet zo moeilijk moeten zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *