Ochtend

31 Januari, ochtend

Gisteren moest ik ineens denken aan het kaukasich vergeetmijnietje in mijn voortuin. Zou die al bloeien ? Ik moest er even voor op de hurken om dat te kunnen zien. Hij bleek nog niet te bloeien. Wat ik wel zag toen ik eenmaal op mijn hurken zat waren allemaal paddestoelen onder de buxus. Wat een veerkracht hebben die dingen. Tijdens de vorst was er niet eentje te vinden.

5 gedachten over “31 Januari, ochtend

  1. Vandaag toch maar even de tuin in, want je hebt me nieuwsgierig gemaakt. Zijn het plooirokinktzwammen?

  2. Surprise!!! Mooie frêle paddestoelen, net (opwaaiende) rokjes!

    Leuk trouwens die grote begin-hoofdletter in dat blokje!

  3. Ik heb geen idee Gerda. Het lijkt inderdaad een inktzwammetje, maar welke soort ? Als ik hier kijk, kan ik niet goed de verschillen zien.

  4. Nou ik heb anders wel paddestoelen met de vorst gefotografeerd, ze waren helemaal wit berijpt en heb ze ook wel op de log gezet. Ze zijn ongelooflijk sterk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.