1 Februari, ochtend

Geplaatst op

Eerder deze week zag ik onderweg naar het werk iets geels uit het gras steken. Op de terugweg maar eens gekeken. Het bleken twee winterakonieten te zijn. Elk jaar wanneer ik ze zie denk ik dat het wel erg leuk is om ze in de tuin te hebben. Waarom zie je ze eigenlijk zo weinig in tuinen ?

6 reacties op “1 Februari, ochtend&rdquo

  1. Wat mooi, dit frisse geel met een sprankje zonneschijn,
    het geeft een vrolijk lentegevoel.

  2. … omdat ze zo klein zijn,
    mijn vader had ze wel, maar ja, dat was een echte natuurliefhebber, dit is wat je nu noemt een macrofoto, wel 10x zo groot als in werkelijkheid, maar ja wat is de werkelijke maat, hoe dichterbij, hoe groter het onderwerp, deze foto is van dichtbij genomen, dus de werkelijke maat, ik draaf een beetje door geloof ik, maar over het onderwerp maat/grootte kun je aardige discussies houden.
    mvg.
    fvn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.