1 Februari, ochtend

Eerder deze week zag ik onderweg naar het werk iets geels uit het gras steken. Op de terugweg maar eens gekeken. Het bleken twee winterakonieten te zijn. Elk jaar wanneer ik ze zie denk ik dat het wel erg leuk is om ze in de tuin te hebben. Waarom zie je ze eigenlijk zo weinig in tuinen ?

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

6 reacties op “1 Februari, ochtend”

 1. tati avatar

  Met deze foto breng je al de lente in huis (of op het web :wink::smile:)

 2. RoMein avatar

  mooi zeg, die heb ik geloof ik nog nooit gezien!!!

 3. Serena avatar
  Serena

  Wat mooi, dit frisse geel met een sprankje zonneschijn,
  het geeft een vrolijk lentegevoel.

 4. Margo avatar

  Aaaaaahhhh VOORJAAR!!!!:lol:

 5. frank avatar

  … omdat ze zo klein zijn,
  mijn vader had ze wel, maar ja, dat was een echte natuurliefhebber, dit is wat je nu noemt een macrofoto, wel 10x zo groot als in werkelijkheid, maar ja wat is de werkelijke maat, hoe dichterbij, hoe groter het onderwerp, deze foto is van dichtbij genomen, dus de werkelijke maat, ik draaf een beetje door geloof ik, maar over het onderwerp maat/grootte kun je aardige discussies houden.
  mvg.
  fvn.

 6. Hanny avatar

  In de tuin van ons vorige huis hadden wij ze ook. Het teken dat de lente er aan komt als ze bloeien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *