2 Februari, ochtend

Nog even doorgrazen en dan is het weer weekend. Wat vliegen de dagen toch voorbij. Deze foto heb ik gistermorgen gemaakt terwijl ik in het hoge natte gras stond. Terwijl ik daar wat worstelde met de camera hoorde ik achter mij ineens lawaai op het schelpenfietspad dat langs het weiland loopt.

Een jongen van een jaar of 14 was van zijn fiets gevallen en er met een grote sprong weer op gesprongen. Ten minste, ik dacht dat hij was gevallen. Zo’n 20 meter verderop zag dat hij zijn fiets ophoog trok zodat hij alleen met het achterwiel op de grond stond, vervolgens sprong hij achterwaarts van de fiets, nam een paar stappen en sprong weer op het zadel. Dat deed hij verder op weer, en weer, en weer. Een maf gezicht zo een springende fietser in het half donker om acht uur ’s morgens.

En de schapen graasden rustig door.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

10 reacties op “2 Februari, ochtend”

 1. Kriebels & Krabbels avatar

  Een mooie beschrijving van de spelende mens!:grin:

 2. Marie-Claire avatar

  Wel een uniek excuus als je uiteindelijk dan tóch te laat op school bent.. (ps. mooie foto !):wink:

 3. Sussie avatar

  ja haha 🙂 mooie foto!

 4. Margo avatar

  Wat een heerlijk ochtendplaatje!!!:grin:

 5. Tara avatar

  Dat is hier in Rotterdam heel normaal.Ze doen dat op fietsen maar ook op brommertjes.
  Mooi plaatje…:razz:

 6. frank avatar

  Hoi Marmein,
  die gozer op die fiets was ik,
  zo fiets ik altijd,
  om m’n conditie op peil te houden.:grin:
  mvg.
  fvn.

 7. Kwebbel avatar

  Waar onderweg heb jij dit plaatje geschoten?
  De jongen maakte blijkbaar wel zoveel indruk dat je over hem logt. Zal zijn ego vast strelen 😉

 8. Marmein avatar

  Deze foto heb ik achter het Sophiaziekenhuis genomen. Het was gewoon de onwerkelijkheid van de situatie dat ik over hem schreef. 🙂

 9. Jetske avatar
  Jetske

  Dag Marmein,
  Via Afanja kwam ik op je website terecht. Wat maak je prachtige foto’s! Ook de verhalen zijn leuk om te lezen.
  Wat me wel aanspreekt aan bovenstaande reactie is dat je nog steeds spreek over het Sophiaziekenhuis en geen gebruik maakt van de nieuwe naam: Isalaklinieken, locatie Sophia. Ik heb 18 jaar lang met veel plezier in “Sophietje” gewerkt en een aantal jaren in de “zusterflat” gewoond. Dus het schelpenpaadje denk ik nog wel te kennen….
  Groet, Jetske

 10. Marmein avatar

  Dankjewel Jetske ! Sophiaziekenhuis is toch makkelijker te schrijven, en bekender ook denk ik. Als je er zo lang gewerkt hebt ken je het paadje vast. Voor de Thorbeckeschool langs de grote vijver , achter Essent langs (geloof ik)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *