2 Februari, ochtend

Geplaatst op

Nog even doorgrazen en dan is het weer weekend. Wat vliegen de dagen toch voorbij. Deze foto heb ik gistermorgen gemaakt terwijl ik in het hoge natte gras stond. Terwijl ik daar wat worstelde met de camera hoorde ik achter mij ineens lawaai op het schelpenfietspad dat langs het weiland loopt.

Een jongen van een jaar of 14 was van zijn fiets gevallen en er met een grote sprong weer op gesprongen. Ten minste, ik dacht dat hij was gevallen. Zo’n 20 meter verderop zag dat hij zijn fiets ophoog trok zodat hij alleen met het achterwiel op de grond stond, vervolgens sprong hij achterwaarts van de fiets, nam een paar stappen en sprong weer op het zadel. Dat deed hij verder op weer, en weer, en weer. Een maf gezicht zo een springende fietser in het half donker om acht uur ’s morgens.

En de schapen graasden rustig door.

10 reacties op “2 Februari, ochtend&rdquo

 1. Dat is hier in Rotterdam heel normaal.Ze doen dat op fietsen maar ook op brommertjes.
  Mooi plaatje…:razz:

 2. Hoi Marmein,
  die gozer op die fiets was ik,
  zo fiets ik altijd,
  om m’n conditie op peil te houden.:grin:
  mvg.
  fvn.

 3. Waar onderweg heb jij dit plaatje geschoten?
  De jongen maakte blijkbaar wel zoveel indruk dat je over hem logt. Zal zijn ego vast strelen ;)

 4. Deze foto heb ik achter het Sophiaziekenhuis genomen. Het was gewoon de onwerkelijkheid van de situatie dat ik over hem schreef. :smile:

 5. Dag Marmein,
  Via Afanja kwam ik op je website terecht. Wat maak je prachtige foto’s! Ook de verhalen zijn leuk om te lezen.
  Wat me wel aanspreekt aan bovenstaande reactie is dat je nog steeds spreek over het Sophiaziekenhuis en geen gebruik maakt van de nieuwe naam: Isalaklinieken, locatie Sophia. Ik heb 18 jaar lang met veel plezier in “Sophietje” gewerkt en een aantal jaren in de “zusterflat” gewoond. Dus het schelpenpaadje denk ik nog wel te kennen….
  Groet, Jetske

 6. Dankjewel Jetske ! Sophiaziekenhuis is toch makkelijker te schrijven, en bekender ook denk ik. Als je er zo lang gewerkt hebt ken je het paadje vast. Voor de Thorbeckeschool langs de grote vijver , achter Essent langs (geloof ik)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.