6 gedachten over “3 Februari, ochtend

  1. Hoi Marmein,
    ik wilde zeggen, wat een sfeervolle foto, maar zoiets heeft Hendrika al geschreven, heel mooi die lampjes, de weerspiegeling in de natte straatstenen, de meeuw en natuurlijk de Peperbus in de mist.
    mvg.
    fvn.

  2. Nee, vandaag heb ik niets gescoord. Emails beantwoorden, stofzuigen, wasjes draaien en daarna een wedstrijd in Dalfsen. Ik speelde zo slecht dat ik na een paar ballen er al weer uit gehaald ben. Aan een spelverdeler die slechte setup geeft heb je niets natuurlijk. Dus nee, ik heb niet gescoord. 😐 Nu eerst maar eens mijn kacheltje aan en een entrecote eten.

  3. Zonde, morgen wel doen hè, het was heeeerlijk weer, ik moest werken, en dacht nog, nou Marmein kan in ieder geval foto’s maken, maar ben er in mijn pauze toch even uit gegaan.:razz:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.