3 Februari, ochtend

Ik was het alweer vergeten. Niet dat ik gistermorgen al naar de markt ben geweest om de weekendgroente in huis te halen, maar dat ik foto’s heb gemaakt. Het was gisterochtend zo te zien heel ander weer dan vandaag.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

6 reacties op “3 Februari, ochtend”

 1. Hendrika avatar
  Hendrika

  Sfeervolle opname!!!

 2. frank avatar

  Hoi Marmein,
  ik wilde zeggen, wat een sfeervolle foto, maar zoiets heeft Hendrika al geschreven, heel mooi die lampjes, de weerspiegeling in de natte straatstenen, de meeuw en natuurlijk de Peperbus in de mist.
  mvg.
  fvn.

 3. Margo avatar

  Wat een sfeervol plaatje! Heb je vandaag nog wat gescoord???:eek:

 4. Marmein avatar

  Nee, vandaag heb ik niets gescoord. Emails beantwoorden, stofzuigen, wasjes draaien en daarna een wedstrijd in Dalfsen. Ik speelde zo slecht dat ik na een paar ballen er al weer uit gehaald ben. Aan een spelverdeler die slechte setup geeft heb je niets natuurlijk. Dus nee, ik heb niet gescoord. 😐 Nu eerst maar eens mijn kacheltje aan en een entrecote eten.

 5. Margo avatar

  Zonde, morgen wel doen hè, het was heeeerlijk weer, ik moest werken, en dacht nog, nou Marmein kan in ieder geval foto’s maken, maar ben er in mijn pauze toch even uit gegaan.:razz:

 6. Eveline avatar
  Eveline

  Emails beantwoorden haha ja daar weet ik alles van…! 🙄 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *