Vanmiddag ben ik met mijn lamme bovenarmen op de fiets gestapt en richting de IJssel gegaan. Dit keer hoefde ik niet hard te fietsen om de zonsondergang te kunnen zien. Ik kon zelfs in het Engelse Werk even afstappen om wat rietpluimen te fotograferen.

Wat is het alweer lang geleden dat ik in dat park ben geweest. Ik moet er dit voorjaar toch weer eens naar toe gaan. Maar ik was onderweg naar de IJssel en dus stapte ik weer op de fiets. Ook bij de IJssel stonden rietpluimen, deze waren ruim 2 meter hoog.

De zon was nog lang niet onder en eigenwijs als ik ben heb ik daar ook niet op gewacht om foto’s van de rivier te maken. Gewoon de camera richting zon en IJssel draaien en schieten maar.

Vanaf de plek waar ik stond kon ik mooi de contouren van Hattem zien. Vanaf half April tot oktober vaart er een fietspondje vanaf de plek waar ik stond. Nog een laatste foto van de rivier die wel van vloeibaar goud lijkt te zijn en dan weer op de fiets naar huis.