Riet

Vanmiddag ben ik met mijn lamme bovenarmen op de fiets gestapt en richting de IJssel gegaan. Dit keer hoefde ik niet hard te fietsen om de zonsondergang te kunnen zien. Ik kon zelfs in het Engelse Werk even afstappen om wat rietpluimen te fotograferen.

Wat is het alweer lang geleden dat ik in dat park ben geweest. Ik moet er dit voorjaar toch weer eens naar toe gaan. Maar ik was onderweg naar de IJssel en dus stapte ik weer op de fiets. Ook bij de IJssel stonden rietpluimen, deze waren ruim 2 meter hoog.

De zon was nog lang niet onder en eigenwijs als ik ben heb ik daar ook niet op gewacht om foto’s van de rivier te maken. Gewoon de camera richting zon en IJssel draaien en schieten maar.

Vanaf de plek waar ik stond kon ik mooi de contouren van Hattem zien. Vanaf half April tot oktober vaart er een fietspondje vanaf de plek waar ik stond. Nog een laatste foto van de rivier die wel van vloeibaar goud lijkt te zijn en dan weer op de fiets naar huis.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

6 reacties op “Riet”

 1. een fan avatar
  een fan

  Mooie foto’s Marmein. Heb je deze nu met een extra filter genomen? Bij mij lukken zulke foto’s niet. Nouja, alle begin is moeilijk, groetjes

 2. Margo avatar

  Riet geeft altijd prachtige tegenlichtplaatjes! De bovenste heb ik precies zo, favoriet zijn 3,4 en 5!:!:

 3. Marmein avatar

  Ik heb geen filter gebruikt, fan. Er hing wel wat lichte nevel of wolken voor de zon.

 4. Marie-Claire avatar

  Prachtig, wat heb je toch een uniek talent..

 5. Jetske avatar
  Jetske

  Dag Marmein,
  Heb jij geluk dat je niet met je bovenarmen hoeft te trappen:wink:
  Wat een schitterende foto’s heb je geplaatst!
  Een streling voor het oog.
  Groet, Jetske

 6. frank avatar

  Hoi Marmein,
  ze zijn weer schitterend, zeker dat verloopfilter gebruikt 😉
  Die plek bij het pondje ken ik natuurlijk,
  ik ga het toch nog eens proberen.
  mvg.
  fvn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *