Ochtend

5 Februari, ochtend

Verhip. Toen ik vanmorgen de gordijnen wilde opentrekken zag ik hem ineens zitten: een lieveheersbeestje. Het zag er maar dood uit, zo inelkaar gedoken hangend aan het stof. Maar toen ik er een lampje op zette om een foto te maken gingen toch de schildjes een stukje open en dicht. Ik heb hem zeker wakker gemaakt.

5 gedachten over “5 Februari, ochtend

  1. Een onzelieveheersbeestje,
    ik zag een vlinder vliegen dit weekend, of is dat niet bijzonder voor begin februari?
    mvg.
    fvn.

  2. Ik heb er ook al eentje in huis gehad. Ik weet niet zo goed of ik ze nu beter buiten kan zetten, of juist binnen moet houden. Ik vind het ook grappig dat ik niet van torren en andere insecten houd, maar dat ik lieveheersbeestjes juist weer zo leuk vind. Zou ‘m dat in de naam zitten? Als een lieveheersbeestje kakkerlak had geheten, en een kakkerlak lieveheersbeestje, zou ik dan dol zijn op kakkerlakken?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.