8 Februari, ochtend

Wanneer je bij een bedrijf werkt als Prorail, kan het niet anders of je hebt een collega die met treintjes speelt. Dat deed de vorige eigenaar van mijn huis ook. Toen ik een paar jaar geleden mijn zolder aan het opknappen was vond ik een treinwagentje achter een radiator. Ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om hem weg te gooien. Nu kan hij mooi naar CollegaR.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “8 Februari, ochtend”

 1. Amiek avatar

  Mooi detail!

 2. joekie avatar

  Kijk, dat vind ik nu leuk. Was je collega er blij mee?

 3. Margo avatar

  Wel even afstoffen hè?:razz:
  De sneeuw hier is inmiddels al druk bezig in een zachte smurrie te veranderen!!:cry:

 4. Marmein avatar

  Afstoffen ? Opes, helemaal vergeten ! En ja hoor, mijn collega was er blij mee !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *