Ochtend

9 Februari, ochtend

Wat is het toch jammer dat de sneeuw zo snel weer verdwenen is. Tegen de tijd dat hier een mooi pak lag was het donker en moest ik volleyballen. Nu ik vrij ben liggen alleen hier en daar nog wat vlokjes natte drab. Omdat ik vanmorgen weer een monteur voor mijn CV-ketel verwacht kan ik er niet op uit om te kijken of ergens nog een fotogeniek plekje te vinden is. Eerst maar eens een warme mok cappuccino.

4 gedachten over “9 Februari, ochtend

  1. Ja hoor, het huis is weer heerlijk warm. Ik geloof dat de monteur het wel wat vreemd vond toen ik zei dat ik wat hout ging zagen als hij mij toch niet nodig had.

    Ik ben er niet meer op uit geweest met de camera. Het was buiten veel te grijs en binnen lekker warm 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.