9 Februari, ochtend

Wat is het toch jammer dat de sneeuw zo snel weer verdwenen is. Tegen de tijd dat hier een mooi pak lag was het donker en moest ik volleyballen. Nu ik vrij ben liggen alleen hier en daar nog wat vlokjes natte drab. Omdat ik vanmorgen weer een monteur voor mijn CV-ketel verwacht kan ik er niet op uit om te kijken of ergens nog een fotogeniek plekje te vinden is. Eerst maar eens een warme mok cappuccino.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “9 Februari, ochtend”

 1. Margo avatar

  Is het je nog gelukt het huis warm te krijgen, en ook nog even op pad te gaan met de camera?

 2. Marmein avatar

  Ja hoor, het huis is weer heerlijk warm. Ik geloof dat de monteur het wel wat vreemd vond toen ik zei dat ik wat hout ging zagen als hij mij toch niet nodig had.

  Ik ben er niet meer op uit geweest met de camera. Het was buiten veel te grijs en binnen lekker warm 😉

 3. Margo avatar

  CV monteurs, rare snuiters, dat ‘ie niet even aanbood mee te helpen zagen!:wink:

 4. Margo avatar

  Die enge spin rechtsboven …. doe die eens weg!:mad:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *