Ochtend

16 Februari, ochtend

Vanmorgen schoof ik het gordijn een beetje open om bij het stopcontact achter het gordijn te kunnen komen. Toen ik de gekleurde lucht zag bedacht ik mij niet en ben op de fiets gesprongen om wat foto’s te maken. Het is een fietstochtje van nog geen 5 minuten, maar eigenlijk was dat al te lang. De lucht was al aan het verbleken. Gelukkig was ik vergeten mijn camera op een andere witbalans in te stellen (hij stond nog op tl-licht) wat toch nog een dramatische foto opleverde.

Met de witbalans op bewolkt worden de kleuren iets zachter.

13 gedachten over “16 Februari, ochtend

  1. Mjin rode lucht-foto’s staan nog op mijn kaartje. Toen ik op Sloterdijk uit de trein stapte en richting het oosten keek, zag ik ook zo’n fraaie rode lucht. Inderdaad moeten de liefhebbers van dergelijke beelden snel hun camera te pakken hebben; hét moment is inderdaad heel snel voorbij…

  2. Ik keek, zag een rode lucht, liep naar de camera en ….kwam iets anders tegen… maar vanuit de flat heb je ook niet echt een mooie achtergrond/voorgrond, dus het was niet erg! Ik vind de bovenste geweldig, ik hou wel van het dramatische, maar de onderste ook, ik hou ook wel van pasteltinten! Kortom bedankt dat je je bed uit, op de fiets sprong!!:grin:

  3. Ik heb het ook gezien, maar toen ik keek was het echt zo donkerrood als de bovenste. Later werd het inderdaad zachter. Ik heb een foto met mijn telefoon gemaakt en nu als achtergrond.

  4. Heerlijk om zo wakker te worden ik was natuurlijk weer te laat vanmorgen denk dat ik de wekker maar eens ga zetten.:lol:

    fijn weekend.

    Gr. Frans

  5. Ik heb het ook gezien, maar zat net met een baby en een flesje op schoot, dat zal nog wel eens een hoop “geshit”op leveren, dat ik wil fotograferen maar net effe niet kan 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.