Avondrust

Vanmiddag stond ik in heftige twijfel. Tegen een uur of drie waren er interessante wolken te zien. Dat zou wel eens een mooie zonsondergang kunnen worden. Maar tegen een uur of vijf was de lucht flink dichtgetrokken. Wel of niet op de fiets stappen ? Het is toch een goede 20 minuten om bij de ijssel te komen vanuit mijn huis.

Maar ik besloot toch te gaan. De zonsondergang was niet zo intens van kleur als ik had gehoopt. Maar ach, het is hoe dan ook prachtig om tegen die tijd op de dijk te staan.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

8 reacties op “Avondrust”

 1. Marie-Claire avatar

  Mooie ‘poederige’ pasteltinten hoor..

 2. frank avatar

  Mooie spiegelingen Marmein,
  ben je niet naar het carnaval in Sassendonk geweest?
  mvg.
  fvn.

 3. Marmein avatar

  Nee, ik had vanmiddag een volleybalwedstrijd. En carnaval is aan mij niet besteed (het was dat ik onderweg naar de IJssel allemaal rotzooi op straat zag en langs de weg een gestrande spaceshuttle, anders wist ik niet eens dat het carnaval was 😉 )

 4. FotoAnna avatar

  Hele mooie foto’s…
  Fijne weekend groetjes Anna 😀

 5. Hendrika avatar
  Hendrika

  De middelste foto vind ik SCHITTEREND!.

 6. Frans avatar

  Een mooie serie je ziet een zonsonderdag hoeft geen felle kleuren te hebben om mooi te zijn,
  Ik vind deze kleuren veel mooier.

  Gr. Frans

 7. Margo avatar

  Die middelste is ook mijn favoriet, heerlijk rustgevend!!

 8. Eveline avatar
  Eveline

  Gelukkig maar, dat was geen ritje voor niks…:lol::grin:
  Iedereen gaat voor de middelste foto maar de onderste is zeker zo mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *