Avondrust

Geplaatst op

Vanmiddag stond ik in heftige twijfel. Tegen een uur of drie waren er interessante wolken te zien. Dat zou wel eens een mooie zonsondergang kunnen worden. Maar tegen een uur of vijf was de lucht flink dichtgetrokken. Wel of niet op de fiets stappen ? Het is toch een goede 20 minuten om bij de ijssel te komen vanuit mijn huis.

Maar ik besloot toch te gaan. De zonsondergang was niet zo intens van kleur als ik had gehoopt. Maar ach, het is hoe dan ook prachtig om tegen die tijd op de dijk te staan.

8 reacties op “Avondrust&rdquo

  1. Nee, ik had vanmiddag een volleybalwedstrijd. En carnaval is aan mij niet besteed (het was dat ik onderweg naar de IJssel allemaal rotzooi op straat zag en langs de weg een gestrande spaceshuttle, anders wist ik niet eens dat het carnaval was ;-) )

  2. Een mooie serie je ziet een zonsonderdag hoeft geen felle kleuren te hebben om mooi te zijn,
    Ik vind deze kleuren veel mooier.

    Gr. Frans

  3. Gelukkig maar, dat was geen ritje voor niks…:lol::grin:
    Iedereen gaat voor de middelste foto maar de onderste is zeker zo mooi!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.