Ochtend

20 Februari, ochtend

Toen ik mijn keuken uitzocht, koos ik voor een diep aanrechtblad. Daar staat niet gauw iets in de weg en de kasten en laden zijn lekker diep. Maar omdat er niet snel iets in de weg staat, blijft er ook wel eens iets liggen. Vanmorgen viel mijn oog op dit bolletje touw. Toch maar eens kijken of ik vanavond het filmpje op de site kan zetten dat laat zien wat voor slimme oplossing ik dacht gevonden te hebben met dit bolletje.

8 gedachten over “20 Februari, ochtend

  1. ehm let me guess…. 💡 je hebt er een lijntje van gemaakt om je keukenspul op te hangen want dan staat ’t ook niet in de weg, zoiets? 😕

    ik kom vanavond terug voor de filmvoorstelling! 😀

  2. Oplossing gewoon weggooien? nee zal wel niet ik kan ook haast nooit wat weggooien ik wacht wel op het filmpje.

    Gr. Frans

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.