Ochtend

25 Februari, ochtend

Eerder deze week heb ik een paar onzindingetjes gekocht. Een daarvan was een transparante kikker op een lelieblad (met heuze nepdruppels) De kikker bevat een ledje en ik werd doodnieuwsgierig naar het effect van een transparante van binnenuit verlichte kikker. Hoe zou dat zijn op de foto ? Ik kon hem dus echt niet laten staan.

15 gedachten over “25 Februari, ochtend

  1. Ah.. daar heb je dus zoiets waar ik het in je vorige led-logje over had. Deze is wel apart/mooi. Of je foto’s maken het mooier dan het is.

  2. er bestaat geen onzin wij maken die onzin
    ik vind het prachtig wat ge hier neer zet
    doe zo maar verder

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.